Woningontruiming na lijkvinding

Spoed ontruimen na een lijkvinding, bel direct: 06 - 416 22 516 Na uw akkoord direct aan de slag

Nadat een persoon is overleden in een woning, moet er vaak diep worden gereinigd en gedesinfecteerd worden zodat de woning weer bewoonbaar wordt. Deze schoonmaak na een zogenoemde “lijkvinding” is vaak lastig en zeer arbeidsintensief, zowel fysiek als psychologisch.

Snelontruiming is regelmatig van dienst bij ontruiming na lijkvinding of op een plaats delict. Wij hebben ruime ervaring met het opruimen van woningen waar een overledene heeft gelegen, ook met het opruimen van een plaats delict

Indien er een overledene is aangetroffen in de woning is het van belang dat de ontruiming en schoonmaak op zeer korte termijn begint. Daarvoor kunt u bij ons terecht op ons spoednummer: 06 - 416 22 516. Wij zijn gespecialiseerd in spoed woningontruimingen en zijn 24uur per dag beschikbaar.

Woningontruiming snel en discreet bel direct 088 - 80 40 345

Snelontruiming is professioneel en discreet bij huis ontruimen na lijkvinding. Wij zijn zeer discreet en respecteren uw privacy. Het wordt toegang aan onbevoegden geweigerd tijdens ontruiming.

Ons bedrijf heeft zich helemaal gespecialiseerd in het ontruimen en bezemschoon opleveren van woningen, ook vaak in combinatie met een ontruiming van de achter gebleven woning. Wij zijn dag en nacht bereikbaar uw opdracht kan met spoed binnen 1 dag worden ontruimd.

  Overzicht van wat wij u kunnen bieden bij een woning ontruimen na lijkvinding

 • ✓ Ontruimen en desinfecteren van de woning of schoonmaak plaats delict.

 • ✓ Intensieve schoonmaak werkzaamheden van een plaats delict.

 • ✓ Het verwijderen van ingetrokken lichaamsvocht en ongewenste geuren

 • ✓ Het leeghalen van inboedels.

 • ✓ Gehele woning ontruimen en bezemschoon opleveren.

 • Herstelwerkzaamheden

 • ✓ Meubels overdragen aan familieleden, goede doelen, kringloopwinkels en veilingen

 • Inboedel tijdelijk opslaan

 • ✓ Afhandelingen met verhuurders (bv. sleutels inleveren) of de woning verkoopklaar maken.

Wij komen vrijblijvend bij u langs en maken een passende offerte. We plannen samen met u de datum van de ontruiming, of als er spoed geboden is beginnen wij indien mogelijk direct met de ontruiming. Naast snelle en adequate service werkt Snelontruiming als enige in de branche met 100% tevredenheidsgarantie op geleverde diensten. Zo neemt u geen enkel risico. Neem

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op Tel: 088 - 80 40 345

Snelontruiming.nl " Wie ons vindt, vindt ons goed "

 • ✓ Snel & flexibel in vergelijking met andere woningontruiming bedrijven.

 • ✓ 7 dagen per week beschikbaar.

 • ✓ Professioneel & zorgeloze woningontruiming

 • ✓ 100% tevredenheidsgarantie op uw woningontruiming.

Wij zijn door veel ervaring de beste in de voorbereiding, verzorging en uitvoering van uw woningontruiming. Doordat wij een klein bedrijf zijn, kunnen wij door persoonlijk contact er voor zorgen dat uw opdracht geheel naar wens wordt uitgevoerd. Ons bedrijf heeft zich helemaal gespecialiseerd in het efficient ontruimen en bezemschoon opleveren van woningen, bedrijfspanden en het verhuizen van senioren naar een bejaarden of zorg instelling. Ook vaak in combinatie met een ontruiming van de achter gebleven woning. Uw inboedel tijdelijk opslaan, daarvoor kunt u ook bij ons terecht.

100% tevredenheidsgarantie op onze Woningontruiming.

Klantbeoordelingen 9,8 van 10 Gebaseerd op 168 beoordelingen

BEL NU : 088 - 80 40 345