Senioren verhuizing en oude woning volledig leegmaken.

Bijna iedere oudere krijgt ermee te maken: de kinderen zijn de deur uit, we raken minder goed ter been, het onderhouden van de grote woning wordt te zwaar. Bovendien, wat moeten we met al deze loze ruimte? Het antwoord is dan ook vaak, een verhuizing naar een kleinere senioren woning, een bejaardentehuis, of een zorginstelling.

Voor u is deze verhuizing een zware belasting. Wij van Snelontruiming begrijpen dit als geen ander, en willen u daar dan ook zeer graag bij helpen.

Mede dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u een op maat gemaakt aanbod bieden.

Wij kunnen u, indien u dat wenst, van begin tot eind ontzorgen. Van het inpakken van de te verhuizen inboedel, tot de verhuizing, de ontruiming van de oude woning, de oplevering van het huis en de eventuele afhandelingen met de verhuurder of woningbouwvereniging kunnen wij allemaal voor u regelen.

Wij maken gebruik van verschillende professionele hulpmiddelen zoals de sterkste verhuisdozen, verhuisliften, en verscheidene schoonmaakapparatuur. Zo kunnen we zelfs de zwaarste voorwerpen, zoals uw wasmachine, verhuizen.

Uiteraard kunt u zelf de spullen uitzoeken die u graag wil meenemen. Daarnaast kunt u ook aangeven of er meubels zijn die naar eventuele kinderen, familieleden, goede doelen, of de kringloopwinkel gebracht moeten worden.

Afspraak voor een offerte kan ALTIJD binnen 24 uur. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Snelle realisatie mogelijk. WhatsApp uw foto's van de ontruiming naar 06 - 416 22 516 en ontvang direct een offerte!

Hoe werkt het bij een woningontruiming?

    Wij komen graag langs om het pand te bezichtigen en een inschatting te maken van de kosten, een offerte is gratis en verplicht u tot niets

  • Neemt contact met Snelontruiming via Contactformulier of email of bel: 088 - 80 40 345 U kunt ook telefonisch een afspraak maken door te bellen naar Mob: 06 - 416 22 516
  • We komen bij u langs en bekijken samen met u wat er precies moet gebeuren, daarbij bespreken we uw wensen, de mogelijkheden en onze werkwijze. In veel gevallen geven we al tijdens de bezichtiging een globale kostenindicatie en heeft u binnen 24 uur een vrijblijvende offerte van de ontruiming.
  • Na goedkeuring van de offerte, plannen we de datum van de woningontruiming in.
  • Wij voeren uw opdracht volledig uit. Uw woning wordt zo spoedig mogelijk bezemschoon opgeleverd en altijd binnen de gestelde termijn.
  • Uw woning klaar voor opleveren!

Voor iedere opdracht bekijken wij hoe wij het voor u zo voordelig mogelijk kunnen ontruimen. Hierbij zetten wij uitsluitend professioneel materiaal en vakmensen in. Zoals de verhuislift als dat nodig is zetten wij onze eigen verhuislift in om de werkzaamheden sneller en beperken wij zo de overlast bij buren of omwonenden uit te voeren. Geen overlast bij buren of omwonenden tijdens ontruiming.

100% garantie op geleverde diensten.

Al onze diensten met 100% tevredenheidsgarantie!

Woningontruiming en verkoopklaar maken

Een woning deels leegruimen en verkoopklaar achterlaten of de woning geheel ontruimen.

Professionele bedrijfsontruiming

Bezemschoon opleveren van bedrijfpanden, winkel leegmaken kantoor ontruimen.

100% tevredenheidsgarantie op onze Woningontruiming.

Klantbeoordelingen 9,8 van 10 Gebaseerd op168 beoordelingen

BEL : 088 - 80 40 345