Huis ontruimen na de verhuizing en tijdelijke opslag voor inboedel

Wij zijn u graag van dienst bij het verhuizen van senioren/ouderen bij de verhuizing naar een aanleunwoning, serviceflat, woonzorgcentem of verzorgingstehuis kunnen wij tot in detail voor u verzorgen

verhuizen van senioren/ouderen bij de verhuizing naar een aanleunwoning, serviceflat, woonzorgcentem of verzorgingstehuis kunnen wij tot in detail voor u verzorgen

U kunt een keuze maken uit een basisverhuizing of complete verhuisservice

Bij het basispakket regelt u zelf al het inpakwerk. Het inpakmateriaal en de dozen worden vooraf door ons geleverd, wij voorzien u dan in het transport van alle meubels en huisraad naar het nieuwe adres.

De complete verhuis service houdt in dat wij de door u geselecteerde huisraad ook zorgvuldig voor u inpakken. De inboedel wordt vervolgens naar het nieuwe adres vervoert en voor u in de juiste ruimtes geplaatst.

Snelontruiming woningontruiming en seniorenverhuizing service: De kosten en verwachtingen

seniorenverhuizing woning ontruimen na verhuizen.
  • ✓ Wij zijn snel en flexibel .
  • ✓ Wij zijn beschikbaar zeven dagen per week.
  • ✓ Wij verhuisen en ontruimen, helemaal afgerond is en u tevreden bent.
  • ✓ Wij kunnen u veel goedkoper verhuizen dan grote verhuisbedrijven.
  • ✓ Wij zorgen voor de schoonmaak en oplevering van je huidige woning.
  • ✓ Tijdelijke opslag bij verhuizing, het scheelt een hoop geregel en spanning.

Het is erg lastig om een indicatie te geven van het tarief dat wordt gerekend voor een verhuizing. Het is afhankelijk van een behoorlijk wat factoren. Voor iedere opdracht bekijken wij hoe wij het voor u zo voordelig mogelijk kunnen verhuizen. Hierbij zetten wij uitsluitend professioneel materiaal en vakmensen in. Zoals verhuisliften, verhuisdozen, dekens, schoonmaak materialen en producten. Snelontruiming neemt uw zorgen uit handen, wij werken naar uw behoefte met een centraal aanspreekpunt voor al uw vragen en wensen.

Wij komen graag langs om het pand te bezichtigen en een inschatting te maken van de kosten, een offerte is gratis en verplicht u tot niets.

Tijdelijke inboedelopslag

Bij een ontruiming of verhuizing kan het voorkomen dat u uw spullen moet opslaan. Bij snelontruiming kunt u uw spullen laten opslaan.

Bij een ontruiming of verhuizing kan het voorkomen dat u uw spullen moet opslaan. Bij snelontruiming kunt u uw spullen laten opslaan. Uw spullen veilig opgeslagen Uw spullen worden veilig en droog opgeslagen. Onze loods is niet verwarmd verzekeren van de goederen mogelijk tegen meerprijs of zelf melden aan uw inboedel verzekering dat de goederen (tijdelijk) bij ons zijn opgeslagen en aldaar verzekerd dienen tezijn.

Snelontruiming Ontruimen en helpen ouderen/senioren bij verhuizing in combinatie met ouderlijk huis leegmaken. Ook tijdelijke inboedelopslag. Snel en professionele woningontruimer in regio noord-holland , zuid-holland omdermeer; Amsterdam, haarlem, amstelveen, beverwijk, alkmaar, purmerend, den haag, rotterdam, leiden, zoetermeer, noordwijk, nieuw-vennep, naarden, hilversum, en omstreken.

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Belt u ons dan op: 088 - 80 40 345 en wij gaan kijken wat er mogelijk is.

100% tevredenheidsgarantie op onze Woningontruiming.

Klantbeoordelingen 9,8 van 10 gebaseerd op168 beoordelingen

BEL NU : 088 - 80 40 345