Woningontruiming en verkoopklaar maken van uw woning. Uw huis, flat of appartement laten ontruimen snel leegruimen, schoon en netjes opleveren. Bel: 088-8040300

woningontruiming verkoopklaar maken schoon opleveren van uw koop woning.

Koopwoning ontruimen en klaarmaken. Een opgeruimd huis komt ruimer over, het is belangrijk om uw huis zo ruim, licht en net mogelijk te presenteren. Uw wensen staan altijd centraal. Snelontruiming zorgt ervoor dat uw woning in ieder geval stof- en vlekvrij, verkoopklaar (zou ik weghalen is dubbelop), leeg, schoon en verkoop of sleutelklaar opgeleverd wordt.

Wij kunnen uw woning ontruimen en inrichten voor de verkoop. Ook kunnen wij een leeg huis inrichten voor verkoop of verhuur. Snelontuiming kan u van dienst zijn met het deels ontruimen en laten stylen van de woning. Door bepaalde inboedelgoederen te laten staan en persoonlijke spullen, zoals foto’s, weg te halen krijgt de woning een rustige, neutrale uitstraling. Een nette en woning bevorderd de verkoop!

U kunt bij ons ook meubels en zelfs een compleet interieur huren waarmee u een lege woning kunt inrichten. Zo kunt u de woning goed presenteren en kunnen er mooie foto’s gemaakt worden door de makelaar. Wij werken veel voor makelaars die de woning in opdracht van de nabestaanden of bewoners verkopen.

Hierbij leveren we altijd maatwerk en kunt u bij ons terecht voor zowel een boedelruiming als een full-service verkoopklaar maken en alle varianten daar tussenin.

Het is belangrijk dat uw woning er zo aantrekkelijk mogelijk uitziet voor potentiële kopers. Overzicht van wat wij u kunnen bieden:

  • ✓ Nicotine aanslag verwijderen.
  • ✓ De woning schoonmaken.
  • ✓ Witten van wanden en plafonds.
  • ✓ Bahang verwijderen.
  • ✓ Vloerbedekking verwijderen.
  • ✓ Reparatie of klein werkzaamheden uitvoeren.

Heeft u een woning die leeg en schoon opgeleverd moet worden? Een gedeelte van de huisraad verwijderen of een volledige boedelruiming? Belt u ons dan op 088-8040300 en wij gaan kijken wat er mogelijk is. Snelontruiming, snel en professionele woning verkoopklaar maken!

Opruimen en schoonmaken rondom het huis om aantrekkelijk en verkoopklaar te maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan.
Snelontruiming woningontruiming & boedelruiming. Snel uw garage leeghalen Bel: 088-8040300
Binnenkort uw woning verkopen? Wij kunnen zorgen er voor dat uw woning netjes, licht, en opgeruimd is, in zeer korte termijn.

100% tevredenheidsgarantie op onze Woningontruiming.

Klantbeoordelingen 9,8 van 10 gebaseerd op157 beoordelingen

BEL NU : 088 804 03 00