Diensten van Snelontruiming

Wij kunnen altijd binnen 24 uur bij u langs komen voor het maken van een vrijblijvende offerte. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 088-80 40 300.
Heeft u een spoedontruiming? Bel dan 06-430 578 72.

Wij verzorgen het bezemschoon opleveren van uw woning of kantoorpand. Wij hebben veel ervaring met het ontruimen van huurwoningen volgens de regels en standaarden van woningbouwverenigingen en zorginstellingen.

Na een overlijden moet een kamer in een verzorgs- of verpleeghuis vaak snel leeg.

Neem contact met ons op via het spoednummer en wij staan direct voor u klaar. Wij verzorgen de ontruiming, zodat u zich kunt richten op andere belangrijke zaken. Er komt genoeg op u af na een overlijden.

Snelontruiming biedt u een breed scala aan diensten.

Wij gaan graag een stapje verder voor onze klanten. Daarom kunt u niet alleen op ons rekenen voor de ontruiming van uw kamer, winkel, bedrijfspand of streng vervuilde woning maar wij ondersteunen u ook graag bij het uitzoeken, inpakken en tijdelijk opslaan van de inboedel. Indien gewenst handelen wij alles af met de verhuurder, wij realiseren de voor- en eindinspectie tot het inleveren van de sleutels bij de verhuurder, woningbouw of makelaar. Wij doen het graag voor u.

Ons motto is U van A tot Z te ontzorgen. Wij werken volgens opdracht en zijn gewend onder hoge tijdsdruk te werken. U kunt ons onder andere inschakelen voor:

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Bel of mail ons gerust. Wij zijn dag en nacht bereikbaar op Tel: 088-8040300 of email: info@snelontruiming.nl

De diensten die hierboven vermeld staan, zijn onze kerndiensten. Wij zijn uiterst flexibel en zijn ook inzetbaar voor andere speciale gevallen. Mocht u niet hebben gevonden waar u naar zocht, dan kunt u ons op contact met ons opnemen dan zullen we kijken wat er mogelijk is.

Werkwijze: Wij werken uiterst discreet en snel

Elke opdracht is anders. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Tijdens onze afspraak bekijken wij hoe wij u zo voordelig mogelijk van dienst kunnen zijn. Voor al onze werkzaamheden zetten wij uitsluitend professioneel materiaal en vakmensen in die ervoor zorgen dat uw woning bezemschoon wordt opgeleverd. Doordat wij een klein hecht team zijn kunt u altijd rekenen op persoonlijke aandacht en een vast aanspreekpunt.

Milieu en duurzaamheid: Volledig maatschappelijk verantwoord woningontruiming

Daarnaast willen wij u er graag op attenderen dat al onze activiteiten volledig maatschappelijk verantwoord gebeuren. Wij houden rekening met de effecten van onze bedrijfsvoering op zowel mens, milieu als maatschappij.

Snelontruiming staat garant voor: betrouwbaarheid , flexibiliteit & kwaliteit

Snelontruiming heeft door onze persoonlijke inzet en het leveren van de gewenste kwaliteit inmiddels een grote groep vaste klanten opgebouwd die wij regelmatig van dienst zijn inzake ontruimingen van inboedels, woningen, bedrijfruimte, kamers in zorgcentra in heel Nederland.

100% tevredenheidsgarantie & opleveringsgarantie

Tot slot kunnen wij u met trots een 100% tevredenheidsgarantie bieden. Hier vindt u een overzicht van onze klantervaringen. Wat houdt de 100% tevredenheidsgarantie in? Het geruststellende bewijs dat anderen u enthousiast voorgingen. Wij garanderen dat onze diensten volledig naar wens en zoals afgesproken naar uw tevredenheid zullen worden uitgevoerd en dat u zonder risico de ontruiming kunt laten uitvoeren.

Klanten vertellen

Tevreden klanten zijn belangrijk voor ons. Wij werken dan ook continu aan het verbeteren van onze dienstverlening. Uit een doorlopend klantonderzoek is gebleken dat klanten onze dienstverlening gemiddeld met het cijfer 9,8 beoordelen. 100% van onze klanten zijn tevreden met onze woningontruiming diensten

Wij waarderen de mening van onze klant. Uiteraard zien wij graag vele positieve reactie over onze tevreden klanten. Maar daarnaast zien wij elke reactie ook als een punt van verbetering.

Snelontruiming woning ontruimen in Geheel Noord-Holland, Zuid-Holland ondermeer; Aalsmeer, Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Almere, Ijmuiden, Badhoevedorp, Lisse, Leimuiden, Niuew-Vennep, Beverwijk, Castricum, Diemen, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Heerhugowaard, Heiloo, Hoofddorp, Hoorn, Landsmeer, Purmerend, Uitgeest, Uithoorn, Velsen, Utrecht , Amerfoort, Nieuwegein, Weesp, Den Haag, Delft, Rijswijk , Dordrecht, Rotterdam, Schiedam, Leiden, Hoogmade, Zoeterwoude, Gouda, Zoetermeer, Wassenaar, Katwijk, Noordwijk, Hillegom, gehele Haarlemmermmer en omstreken, komen wij ontruimen.

100% garantie.

100% oplevering garantie & tevredenheidsgarantie op geleverde diensten.

Milieubewuste & Duurzaam

Hergebruiken van bruikbare spullen en afval recyclen staan bij ons op de eerste plaats.

Hergebruik en milieuvriendelijk

Samenwerken met goede doelen voor hergebruik inboedel en milieubewust afvoeren afval.

100% tevredenheidsgarantie op onze Woningontruiming.

Klantbeoordelingen 9,8 van 10 Gebaseerd op 157 beoordelingen

BEL : 088 804 03 00