Heeft u met spoed een kamer in verzorgingstehuis of een seniorenwoning netjes en schoon op te leveren? Bel gerust : 088-8040300

Wij verzorgen zorgvuldige woning ontruimingen voor ouderen na hun verhuizing en voor nabestaanden na een overlijden.

Seniorenwoning ontruimen na een overlijden of kamer in zorgcentrum leeghalen na een overlijden
Snelontruiming helpt u graag bij het leegruimen van kamer in verpleeghuis of verzorgingtehuis na een overlijden. Een afspraak voor een offerte kan ALTIJD binnen 24 uur. Voor spoed kunnen wij vrijwel direct ontruimen.

Bij een spoed ontruiming kunnen we ook direct beginnen. Indien gewenst kunt u ons daarvoor bereiken op ons spoednummer: 06-430 578 72

Wilt u dat dit allemaal goed voor u wordt geregeld, maar heeft u hiervoor zelf geen tijd? Wij helpen u graag bij de ontruiming van de woning na een overlijden of kamer in zorgcentrum leeghalen na een overlijden, dat die kamer binnen een paar dagen leeg moet zijn. Wij weten dat dit op zorgvuldige wijze moet gebeuren. Door onze manier van werken weet u zeker dat de woningontruiming tot in de puntjes wordt geregeld.

Woningontruiming met spoed woning binnen 1 dag ontruimt. Wij werken uiterst discreet en snel.

Snelontruiming heeft door onze persoonlijke inzet en het leveren van de gewenste kwaliteit inmiddels een grote groep vaste klanten opgebouwd die wij regelmatig van dienst zijn inzake ontruimingen van inboedels, woningen, kamers in zorgcentra in geheel Nederland. Wij zorgen ervoor dat uw woningontruiming op zorgvuldige en professionele wijze, zodat alle goederen de juiste bestemming krijgen.

Seniorenwoning of aanleunwoning ontruimen met spoed

Snelontruiming is gespecialiseerd in seniorenwoning ontruiming, opleveren van de aanleunwoning, huis of een appartement leegmaken. Wij zorgen voor een spoedige en professionele woningontruiming, schoon en netjes opleveren van de senioren woning of kamer in verpleeghuis.

Snelontruiming is gespecialiseerd in seniorenwoning ontruiming, opleveren van de aanleunwoning, huis of een appartement leegmaken

Een vervuild huis ontruimen, het ontruimen en schoonmaken van een vervuilde woning

Bij een woningontruiming van een huis met achterstallig onderhoud, "daar waar de huishouding een tijd heeft stilgestaan" komt heel wat kijken naast het verwijderen van de inboedel moet er veelal ook nog een en ander worden schoongemaakt en opnieuw worden ingericht zodat de bewoner snel weer terug kan in zijn oude huis in een frisse en gezonde woonomgeving.

Woningontruiming met spoed na lijkvinding

Deze schoonmaak na een zogenoemde “lijkvinding” is vaak erg intensief, zowel fysiek als psychologisch. Snelontruiming heeft al jaren ervaring met het ontruimen en schoonmaken van woningen in dergelijke situaties. ndien er een overledene is aangetroffen in de woning is het van belang dat de ontruiming en schoonmaak op zeer korte termijn begint. Daarvoor kunt u bij ons terecht op ons spoednummer: 06-43057872 Wij zijn gespecialiseerd in spoed woningontruimingen en zijn 24uur per dag beschikbaar.

Milieuvriendelijk woningontruiming.

Wij houden rekening met de effecten van onze bedrijfsvoering op mens, milieu en maatschappij.

Duurzaamheid bij een huis ontruimen.

Kleding, schoenen en linnengoed worden door ons gerecycled, bij ons maandelijks opgehaald door het Leger Des Heils.

Bruikbare spullen doneren.

Wij geven bruikbare huishoudelijke spullen bij een huisontruiming aan lokale doelen zoals de voedselbank.

100% tevredenheidsgarantie op onze Woningontruiming.

Klantbeoordelingen 9,8 van 10 158 beoordelingen

BEL : 088 804 03 00