Ontruiming van bergruimtes, schuur, kelder, zolder, garageboxen

verhuizen en moet uw schuur worden leeg gemaakt? bel snelontruiming woningontruiming

Gaat u verhuizen en moet uw schuur worden leeg gemaakt? Gaat u niet verhuizen maar wil u nu echt eens een overzichtelijke zolder ruimte creëren? Of wil u eindelijk die droom van uw eigen wijnkelder gaan verwezenlijken? Wij helpen u graag bij het leeghalen van uw schuur, garagebox, zolder en kelder.

Snelontruiming kan een dergelijke ontruiming van A tot Z voor u regelen. Na een persoonlijk gesprek waarin wij u de beste adviezen kunnen geven, kunnen wij u helpen met het inpakken en verhuizen van uw eigendommen. Ook kunnen wij uw spullen tijdelijk voor u opslaan. Uiteindelijk zorgen wij ervoor dat uw schuur, garagebox, zolder of kelder altijd bezemschoon wordt opgeleverd.

Bij het ontruimen van dergelijke ruimten, komen er vaak waardevolle spullen naar boven waarvan u niet eens meer wist dat u deze had. Wij gaan hier uiterst discreet mee om en kunnen eventueel zorgen dat deze spullen bij familieleden, goede doelen, veilingen of kringloopwinkels terecht komen.

    Een overzicht van wat wij u kunnen bieden:
  • ✓ Inpakken en opruimen van inboedel.
  • ✓ Ruimte geheel ontruimen, reinigen en eventueel desinfecteren.
  • ✓ Het verwijderen van vloerbedekking, tapijt, rookschade, gordijnen, lampen, stellingen etc.
  • ✓ Herstelwerkzaamheden.
  • ✓ Boedel verhuizen .
  • ✓ Tijdelijk opslaan van inboedel.
  • ✓ Meubels overdragen aan derden zoals veilingen, goede doelen en kringloopwinkels.

Wij komen graag langs om het pand te bezichtigen en een inschatting te maken van de kosten, een offerte is gratis en verplicht u tot niets.

Tuin leeg halen

Snelontruiming is u naast de woning- en pandontruimingen ook graag van dienst bij het leeghalen van uw tuin. Onze professionele apparaten stellen ons in staat om tegels en bestrating te reinigen. Ook kunnen wij beplanting verwijderen en afvoeren. Onze werkzaamheden gebeuren volledig maatschappelijk verantwoord waarover u hier meer kunt lezen.

Zoals onze naam al doet vermoeden, zorgen wij altijd voor een snelle oplevering van de tuin. Wij kunnen voor u : Inpakken en opruimen van (tuin)meubels, beplanting verwijderen en afvoeren, bestrating reinigen en eventueel verwijderen en afvoeren, afbreken en verwijderen van schuurtjes

Snel ontruimen van een illegal hennepkwekerij / hennepplantages / wietplantage in woningen of bedrijfspanden.

Het ontruimen van illegale activiteiten zoals bij een hennepkwekerij.

Na ontdekking van een hennepkwekerij in een huurwoning volgt bijna altijd beëindiging van de huurovereenkomst en ontruiming van de huurwoning. Het ontruimen van illegale activiteiten zoals bij een hennepkwekerij, het pand of de woning kan behoorlijk beschadigd zijn en er kunnen gevaarlijke situaties ontstaan.

Het demonteren, ontruimen en afvoeren van een wietplantage is een grote, zware en onveilige klus (indien er sprake is van illigaal aftappen van stroom is deze “tijdelijk” afgesloten). Wij kunnen u de verder te helpen met wietplantage verwijderen om de woning of het pand weer terug in orginele staat te brengen, zodat u deze weer verhuur of verkoop gereed is.

Wij kunnen voor u: Apparatuur en installaties afkoppelen en ontmantelen, afval afvoeren, demonteren en ontmantelen lampen, afzuigingen, koolstoffilters en overige apparatuur en onveilige elektrische installaties verwijderen, herstelwerkzaamheden uitvoeren i.v.m. schade, gaten dichten, schilderen, muren verwijderen of terugbrengen in oude staat, verhuur opleveren of of verkoopklaar maken.

100% tevredenheidsgarantie op onze Woningontruiming.

Klantbeoordelingen 9,8 van 10 Gebaseerd op158 beoordelingen

BEL: 088 804 03 00