Snelontruiming woningontruiming.

Het in Haarlem gevestigde Snelontruiming is in 2011 opgericht door Mike Kleinjans, een zeer gedreven ondernemer.

Wat allemaal is begonnen als klein regionaal ontruimingsbedrijf (woningontruiming Haarlem Amsterdam em omstreken),

is uitgegroeid tot een prominente speler binnen de ontruimingssector met werkzaamheden door het gehele land.

Inmiddels zijn er Meer dan honderden panden door Snelontruiming ontruimd en kunnen wij met trots zeggen dat wij een klant-beoordelingsscore van 9.8 hebben behaald.

Persoonlijke betrokkenheid bij een huisontruiming staat bij ons voorop.

“ Mijn passie is om zo veel mogelijk mensen gelukkig te maken met de diensten die ik als Snelontruiming aanbiedt. Inmiddels heb ik meer dan honderden woningen en panden door heel Nederland ontruimd en veel tevreden klanten kunnen achterlaten waarvan ik enkelen weer heb mogen terug zien voor een tweede ontruiming. ”

Mike Kleinjans /Sep. 2017

Snelontruiming.nl is al jaren actief als woningontruiming bedrijf met hoge kwaliteit en een constante vaste klanten groep bestaande uit o.a. Particulieren, nabestaanden, erfgenamen, stichting, makelaars, bewindvoerder, notarissen, verpleeghuizen en verzorgingshuizen, aannemers, en professionele dienstverleners. Wij werken door heel Nederland en staan 24 uur per dag voor u klaar. Onze opdrachtgevers zijn zeer tevreden over onze diensten, zoals u onder meer kan lezen bij onze reviews

koopwoning opleveren woningontruiming snelontruiming in den haag rotterdam amsterdam haarlem amstelveen alkmaar beverwijk leiden zoetermeer aphen aan den rijn gouda hoofddorp badhoevedorp

Persoonlijke betrokkenheid hebt Mike Kleinjans hoog in het vaandel staan. Daarom werkt Snelontruiming samen met een klein hecht team. Hierdoor weten onze klanten altijd wie er bij hen langs zal komen en staan zij niet voor plotselinge verrassingen aan de deur, dat is wel zo prettig. Ook hebben zij altijd een vast aanspreekpunt en kunnen zij op die manier zo snel mogelijk geholpen worden. We willen immers wel onze naam eer aan doen.

Met onze jarenlange ervaring, enthousiasme en gedrevenheid helpen wij u graag bij het ontruimen en opruimen van vervuilde woning, woning of bedrijfspand leegmaken. Sinds een aantal jaren zijn we ook actief op gebied van seniorenverhuizingen. Voor een overzicht van al onze diensten kunt u hier klikken.

Wat houdt de 100% tevredenheidsgarantie in?

Het geruststellende bewijs dat anderen u enthousiast voorgingen. Wij garanderen dat onze diensten volledig naar wens en zoals afgesproken naar uw tevredenheid zullen worden uitgevoerd en dat u zonder risico de ontruiming kunt laten uitvoeren. Indien niet tevreden mocht zijn, zoeken wij naar een (aanvullende) oplossing.

Welke garantie zit er op onze woningontruiming dienst?
Wij bieden u onze unieke "100% tevredenheidsgarantie". Wat houdt dat in? Wij staan 100% achter onze dienstverlening en hopen natuurlijk dat u 100% tevreden bent over onze dienstverlening, mocht u echter toch ontevreden zijn over onze uitgevoerde werkzaamheden, dan kunt u dit bij ons melden samen kijken wij dan waar en hoe het mis is gegaan en proberen tot een oplossing tekomen.

De door ons aangeboden "100% tevredenheidsgarantie" doet niets af aan de standaard wettelijke garantie waarop u als consument al recht heeft.

Snelontruiming biedt u een gratis opleverings-garantie.

Doordat wij reeds honderden woningen hebben opgeleverd hebben wij een ruime ervaring en kunt u de ontruiming en oplevering van de woning met een gerust hart aan ons overlaten.

Door onze vele ervaring en nauwkeurigheid van werken bieden wij u een gratis opleverings-garantie. Dit houdt in dat wij garanderen dat de opleveringsinspectie die de woningbouwvereniging/ verhuurder zal doen wordt voor 100% goed gekeurd, zo niet dan komen wij kosteloos terug om het in orde te maken. Vele woningbouw inspecteurs kennen ons bedrijf en zijn bijzonder tevreden met de door ons geleverde service.

Illegale hennepplantage ontruimen in de woningen en bedrijfspanden
De tevredenheid van de klant staat voorop. 100% opleveringsgarantie op onze woningontruiming diensten.
Woning laten ontruimen na lijkvinding. Spoed ontruimen Tel: 06-430 578 72 Na uw akkoord kunnen wij vrijwel direct aan de slag.

100% tevredenheidsgarantie op onze Woningontruiming.

Klantbeoordelingen 9,8 van 10 Gebaseerd op 158 beoordelingen

BEL NU : 088 804 03 00