Snelontruiming Eco Friendly Milieuvriendelijk woningontruiming en duurzaamheid ondernemen.

Snelontruiming ontzorgt u door uw woning te ontruimen op een respectvolle, efficiënte en ecologisch verantwoorde manier van omgaan met wegwerpmateriaal en de inboedel.

Milieu en duurzaamheid is een belangrijk criterium voor de toekomst. Snelontruiming ontruimt de woning op een verantwoorde en duurzame manier verwijderd en verwerkt worden.

Al onze activiteiten gebeuren maatschappelijk verantwoord. Wij houden rekening met de effecten van onze bedrijfsvoering op zowel mens, milieu als maatschappij.

Vaak blijven er bij een ontruiming veel bruikbare spullen achter. Bij Snelontruiming streven we er naar om zo veel mogelijk overgebleven producten een tweede leven te bieden. Indien dit niet mogelijk is, zorgen wij dat de producten gerecycled worden.

Zo werken wij bijvoorbeeld samen met het Leger des Heils. Maandelijks leveren wij overgebleven kleding, textiel en schoenen bij hen in die elders in de wereld opnieuw gebruikt kunnen worden. Indien de kleding niet meer in bruikbare staat verkeert, wordt deze gerecycled.

Snelontruiming bespaart grondstoffen en energie bij een woningontruiming bij het afval te scheiden en recyclen. Hoe doen wij dan?

veel gestelde vragen bij een woningontruiming

Kleding, textiel en schoenen: worden door ons gezameld en deze worden opgehaald door het Leger Des Heils of Stichting Dierenthuis.

Het hout: uit de woning (denk hierbij ook aan spaanplaat) wordt altijd aangeboden voor hergebruik op de stortplaats wordt het hout apart ingezameld en daarna weer verhandeld. Houtafval is onder te verdelen in drie categorieën A - hou , b-hout en C- hout. B- hout is verlijmd hout (spaanplaat, triplex, multiplex) en komt voor in de meeste woningen.

Papier en karton: is geschikt om vele malen opnieuw te gebruiken; boeken en papier zamelen wij zoveel mogelijk gescheiden in. Boeken geven wij vaak weg aan zorginstellingen.

Inboedel hergebruik: worden vervolgens verzameld en gesorteerd en daarna worden verkocht als 2e hands tegen een sociale prijs en doneren aan goede doelen of kringloopwnkel.

Metalen: scheiden wij veelal tijdens de ontruiming, ijzer, rvs, aluminium, koper en overige metalen worden na de ontruiming aan geboden voor hergebruik, denk hierbij ook aan bestek en pannen.

Glas: is goed herbruikbaar, voor zover mogelijk verdwijnt het dan ook in de glasbak.

U kunt alles lezen over veel gestelde vragen over woningontruimingen: FAQ

Heeft u vragen? Neem contact met ons op het contactformulier, email sturen naar: info@snelontruiming.nl of bel direct: 088 - 80 40 345

Snelle realisatie mogelijk. WhatsApp uw foto's van de ontruiming naar +31(0) 6 43 057 872 en ontvang binnen 24uur een offerte. Heeft u niet gevonden wat u zocht? Belt u ons dan op: 088 - 80 40 345 en wij gaan kijken wat er mogelijk is.

Snelontruiming woningontruiming en het herstelwerkzaamheden.
Seniorenwoning ontruimen, aanleunwoning met spoed ontruimen.
Huis ontruimen verkoopklaar maken van de woning of bedrijfspand.

100% tevredenheidsgarantie op onze Woningontruiming.

Klantbeoordelingen 9,8 van 10 Gebaseerd op168 beoordelingen

BEL NU : 088 - 80 40 345