MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN:

Snelontruiming steunt goede doelen.

 Wij houden rekening met de effecten van onze bedrijfsvoering op zowel mens, milieu als maatschappij

Al onze activiteiten gebeuren maatschappelijk verantwoord. Wij houden rekening met de effecten van onze bedrijfsvoering op zowel mens, milieu als maatschappij.

Vaak blijven er bij een ontruiming veel bruikbare spullen achter. Bij Snelontruiming streven we er naar om zo veel mogelijk overgebleven producten een tweede leven te bieden. Indien dit niet mogelijk is, zorgen wij dat de producten gerecycled worden.

Al onze activiteiten gebeuren maatschappelijk verantwoord.

Alle kleding, textiel en schoenen die overgebleven bij een woningontruiming, worden vervolgens door ons verzameld, worden deze opgehaald door het Leger des Heils Kledinginzameling. Maandelijks leveren wij overgebleven kleding, textiel en schoenen bij hen in die elders in de wereld opnieuw gebruikt kunnen worden. Daarmee steunen wij ook het projecten van het Leger des Heils. Natuurlijk sparen we met het hergebruik ook het milieu. Iedere kilo kleding die we opnieuw gebruiken, scheelt 3,4 kg CO2.

Heeft u vragen over onze dienten? Neemt u gerust contact met ons op info@snelontruiming.nl

Wij doneren bruikbare spullen regelmatig aan kringloopkinkel.

U kunt naast overgebleven textiel ook denken aan boeken, tijdschriften, TV's, rolator's, meubels, bestek en pannen. Wij doneren deze spullen regelmatig aan een zorginstelling en een kringloopwinkel zodat zij de producten kunnen hergebruiken.

Betrouwbaarheid, kwaliteit en snelheid zijn 3 belangrijke aspect van ons bedrijf.

Snelontruiming staat garant voor onze 3 belangrijke pijlers waar wij uiteraard aan blijven werken! Ten eerste betrouwbaarheid, omdat in de ontruiming sector dit een zeer belangrijk aspect is. Ten tweede onze kwaliteit: wij maar al tegoed weten als we willen groeien, bij ons bent u verzekerd van een goede prijs-kwaliteit verhouding. En ten derde snelheid en flexibiliteit, waardoor u tijd en kosten bespaard.

Snelontruiming staat algemeen bekend bij onze vaste klanten in deze sector, denk hierbij aan o.a. notarissen, bewindvoeders, instellingen, en stichtingen die nalatenschappen afhandelen.

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Belt u ons dan op: 088 - 80 40 345 en wij gaan kijken wat er mogelijk is.

Woningontruiming Bel: 088 - 80 40 345Snel en professionele woning ontruimer
Snelontruiming woningontruiming met 100% opleveringsgarantie
Wij proberen bij iedere huis ontruiming huishoudelijke artikelen en blikken voedsel doneren aan de lokale voedselbanken.
De kleding en linnengoed krijgen een goede bestemming voor hergebruiken en materialen worden zoveel mogelijk gerecycled.

100% tevredenheidsgarantie op onze Woningontruiming.

Klantbeoordelingen 9,8 van 10 Gebaseerd op168 beoordelingen

BEL NU : 088 - 80 40 345