Woning ontruimen en schoon opleveren na overlijden?

Snelontruiming Woningontruiming; bezemschoon opleveren huurwoningen of verkoopklaar maken woning, woningontruiming met spoed zoals na een overlijden, vervuilde woning. Een kamer in een zorgcentrum, kunnen wij vrijwel direct voor U ontruimen.

Snelontruiming heeft door onze persoonlijke inzet en het leveren van de gewenste kwaliteit inmiddels een grote groep vaste klanten opgebouwd die wij regelmatig van dienst zijn inzake ontruimingen van inboedels, woningen, bedrijfruimte, kamers in verpleeghuis, zorgcentra, verzorgingshuis, bejaardenhuis en woonzorg in geheel Nederland. Gratis en vrijblijvende offerte Bel: 088-8040300

Woningontruiming van uw huurwoning bezemschoon opleveren aan de woningbouwvereniging of verhuurder.

In welke staat moet u de woning of kamer opleveren aan de verhuurder? Wij zijn u graag van dienst met het leegruimen ontruimen en schoon opleveren van uw woning.

De verhuurder wil meestal dat u uw huurwoning hetzelfde achterlaat zoals in de opnamestaat is vastgelegd. Denk hierbij aan: Inboedels verwijderen, vloerbedekking verwijderen, lampen verwijderen,gordijn en de gordijnrails verwijderen, tuin onderhouden (soms moet deze zelfs helemaal leeg), gaten in de muren vullen, tapijt van de trappen verwijderen, verwijderen van (zelfgemaakte) vaste kasten of planken of behangklaar opleveren huurwoning.

Wij kunnen u van dienst zijn, indien gewenst handelen wij alles af met de verhuurder, wij realiseren de eindinspectie, en leveren de sleutels in bij de verhuurder.

Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Dit kan via telefoonnummer: 088-8040300 / via e-mail: info@snelontruiming.nl / of vul het contactformulier. Wij zullen u zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Snelle realisatie mogelijk. WhatsApp uw foto's van de ontruiming naar +31(0) 6 43 057 872 en ontvang binnen 24uur een offerte!

Wij komen graag langs om het pand te bezichtigen en een inschatting te maken van de kosten, een offerte is gratis en verplicht u tot niets.

Voor Spoed Huisontruiming Den Haag, Woningontruiming Amsterdam, appartement ontruimen Amstelveen en omstreken kunnen wij vrijwel direct beginnen!

Woningontruiming van een koopwoning, leeg en schoon opleveren aan makelaar of verkochte woning leegmaken voor opleveren.

Verkoop klaar opleveren en bezemschoon opleveren van uw woning. Om de woning goed te presenteren zoveel mogelijk overbodige goederen verwijderen, eventuele reparaties uitvoeren.

Snelontruiming ruimt alles op! snel en netjes uw woning leeg en schoon klaar voor opleveren u hoeft zelf nieks te doen. Ook de tuin, schuur en garage worden netjes aangeveegd opgeleverd. Bij Snelontruiming woningontruiming uw wensen staan voor op!

Een vervuild huis ontruimen, het ontruimen en schoonmaken van een vervuilde woning. Snelontruiming helpt om het huis weer opgeruimd en schoon te krijgen.

Bij een woningontruiming van een huis met achterstallig onderhoud, "daar waar de huishouding een tijd heeft stilgestaan" komt heel wat kijken naast het verwijderen van de inboedel moet er veelal ook nog een en ander worden schoongemaakt en opnieuw worden ingericht zodat de bewoner snel weer terug kan in zijn oude huis in een frisse en gezonde woonomgeving.

Hoe werkt het bij een woningontruiming? Wat doen wij met de inboedel?

  • Neemt contact met Snelontruiming via Contactformulier of email of bel: 088 8040300. U kunt ook telefonisch een afspraak maken door te bellen naar Mike Kleinjans Mob: 06-430 578 72
  • We komen bij u langs en bekijken samen met u wat er precies moet gebeuren, daarbij bespreken we uw wensen, de mogelijkheden en onze werkwijze. In veel gevallen geven we al tijdens de bezichtiging een globale kostenindicatie en heeft u binnen 24 uur een vrijblijvende offerte van de ontruiming.
  • Na goedkeuring van de offerte, plannen we de datum van de woningontruiming in.
  • Wij voeren uw opdracht volledig uit. Uw woning wordt zo spoedig mogelijk bezemschoon opgeleverd en altijd binnen de gestelde termijn.
  • Uw woning klaar voor opleveren!

Milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij houden rekening met de effecten van onze bedrijfsvoering op mens, milieu en maatschappij.

Duurzaamheid is voor ons erg belangrijk bij woningontruiming

Kleding, schoenen en linnengoed worden door ons gerecycled, bij ons opgehaald door het Leger Des Heils en Stichting DierenLot

Bruikbare spullen die overblijven bij een woningontruiming worden hergebruiken

Wij geven tweede kans voor bruikbare inboedel bij een huisontruiming aan goede doelen.

100% tevredenheidsgarantie op onze Woningontruiming.

Klantbeoordelingen 9,8 van 10 Gebaseerd op 158 beoordelingen

BEL : 088 804 03 00